Samsung trece de la UMPC la PC

15.05.2007
Samsung trece de la UMPC la PC

Coreenii de la Samsung ne prezintă o serie de trei concept PC-uri la PC Design Contest 2007. După lansarea cu succes a Q1, primul dispozitiv care aduce cu un calculator, Samsung are de gând să dezvolte calculatoare la scară normală. Trebuie să recunosc că divizia de design a companei Samsung face în general treabă bună. Cele trei concepte par a fi create de firme diferite, nu au elemente comune şi nici nu păstrează o anume linie de design.

Primul model, B-Membrain poate fi comparat cu o pălărie de vrăjitoare având tastatura integrată şi situată pe borurile acesteia. Cel de-al doilea model (Turning Lamp) poate fi considerat unul clasic fiind pus pe un suport inalt şi subţire. Informaţii precum scopul suportului sau ceva date tehnice privitoare la viitorele sisteme nu au fost desconspirate.

B-Membrain Turning Lamp

Ultimul model propus la PC Design Contest 2007 este Egg şi poate fi considerat un desktop futurist. Tastaura se situează în partea inferioară a acestuia şi poate fi retractată, iar deasupra dipsune de trei bile al căror scop nu este menţionat.

Egg

Nu ştiu dacă aceste modele, sau măcar unul dintre ele, vor ajunge produse finite,oricum sunt câştigătoare ale PC Design Contest 2007 şi ideea de a avea un PC deosebit este bine venită.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News