Un pervers face o poză sub fusta unei femei într-un magazin [VIDEO]

Un moment incredibil a fost suprins de o cameră de supraveghere dintr-un magazin din Rusia. O tânără din oraşul Chelyabinsk făcea cumpărături la un supermarket, când de ea s-a apropiat un bărbat de vârstă mijlocie. Acesta a scos telefonul şi a făcut o poză sub fusta scurtă a femeii, fără ca aceasta să bănuiască ceva.
 
Perversul se uită în jur înainte de face poza, pentru a se asigura că nimeni nu îl vede. A uitat, probabil, de camerele de supraveghere. 
 
 
Agenţii de securitate de la magazin au încărcat clipul pe un forum local, iar acesta s-a viralizat. Poliţia a intrat pe fir şi a aflat cine este femeia, care a fost informată în legătură cu incidentul. Bărbatul este acum căutat cu ajutorul tinerei. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult