Concurs Lidl cu premii atractive – telefoane pliabile și căști wireless. Cum poți participa

25.01.2022
Concurs Lidl cu premii atractive - telefoane pliabile și căști wireless. Cum poți participa

Lidl a dat startul unui concurs în care clienții pot câștiga, pe lângă premiul cel mare – o mașină BMW -, telefoane pliabile și căști true wireless.

Lanțul de retail oferă cinci smartphone-uri Galaxy Z Flip3 5G și zece perechi de căști wireless Apple AirPods Pro.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G este un smartphone cu ecran pliabil, cu diagonala de 6,7 inchi (rezoluție de 1.080 x 2.640 pixeli la 120 Hz), chipset Qualcomm Snapdragon 888 5G, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 sau 256 GB și baterie de 3.300 mAh. Telefonul are sistem dual-camera (main de 12 MP și ultrawide de 12 MP). Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 10 MP.

Citește și: Cinci dispozitive electronice, inclusiv auto, pe care Carrefour le vinde acum cu discount

AirPods Pro sunt căști true wireless care oferă anulare activă a zgomotului de fundal, rezistență la apă (certificare IPX4) și încărcare wireless. Autonomia căștilor este, pentru muzică, de până la 4,5 ore la o singură încărcare.

Pentru a participa la concurs, clienții trebuie să aibă instalată aplicația Lidl Plus și un card de fidelitate. La cumpărături de minim 70 de lei, la care au scanat cardul, utilizatorii primesc o participare cu care pot intra în concurs. Participarea trebuie confirmată din aplicație.

Clienții pot strânge mai multe participări, pentru a-și mări șansele, cu ocazia altor sesiuni de cumpărături de minim 70 de lei la care au urmat pașii de mai sus.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Accesoriu auto util la parcări, disponibil la Dedeman cu discount

Cât de ușor de reparat este Galaxy Z Flip3 și cât costă reparațiile în service. VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult