Produsele interesante, cu preț promoțional, din oferta actuală a Dedeman

18.05.2021
Produsele interesante, cu preț promoțional, din oferta actuală a Dedeman
Foto: Shutterstock

Dedeman, cel mai mare lanț de bricolaj din România, a publicat noul catalog. Din oferta retailerului fac parte mai multe produse interesante.

Atrage atenția un robot autonom pentru tuns gazonul, marca Ruris (model RXR 600), oferit la prețul de aproape 2.700 de lei. Aparatul are autonomie de până la două ore și poate acoperi o suprafață maximă de 600 de metri pătrați. Robotul este programabil și poate lucra chiar și atunci când proprietarii nu sunt acasă. Aparatul poate funcționa în pantă de până la 20 grade.

Robotul poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului. Sunt disponibile aplicații pentru sistemele de operare Android și iOS.

Citește și: Jucării, accesorii și produse inedite disponibile acum în oferta Kaufland

Dedeman vinde, de asemenea, un purificator de aer Paxton PA – 80. Dispozitivul nu folosește lumină UV și nu are ionizer. Aparatul este silențios (49 dB) și poate fi folosit în orice încăpere. Produsul este oferit la prețul de 279 de lei.

O aplică solară de 3 W, marca Hoff, este oferită la prețul de 66 de lei. Aceasta oferă lumină rece și are senzor de mișcare. Acumulatorul încorporat are capacitate de 1.200 mAh.

Retailerul are în ofertă, în această perioadă, un radio portabil retro, model Sal RRT 3B. Produsul costă 120 de lei și poate fi folosit pe post de boxă Bluetooth. Aparatul, care include două difuzoare de 3 W, poate citi și carduri SD și micro-SD. Este disponibil inclusiv un port USB pentru stick-uri de memorie. Dispozitivul poate fi folosit pe baterii (nu sunt incluse în cutie), cu acumulatorul încorporat de 1.300 mAh sau conectat la priză.

La o încărcare de maxim 8 ore, acumulatorul poate fi utilizat 8 – 12 ore.

Atrage atenția, de asemenea, ceasul deșteptător cu formă neobișnuită Home LTC 04. Acesta costă 65 de lei și poate fi folosit prins de perete sau așezat pe birou. Afișajul LED oferă luminozitate reglabilă în trei trepte: 20 – 70 – 100%.

O stație radio CB PNI Escort HP 6500 costă 299 de lei. Stația are putere de emisie de 4W, ecran LCD și permite comunicarea în benzile FM/AM. Pachetul nu include antenă.

Sursa: Dedeman.ro

V-ar putea interesa și:

„Războiul Depozitelor”: Brandi s-a întâlnit la un restaurant cu fostul partener, Jarrod. Ce a urmat e uluitor

O pădure a apărut din senin. Este mare cât Franța

Gafa masivă făcută de Chumlee de la „Așii Amanetului”. Telespectatorii au rămas perplecși

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult