RAIL GUN, arma care nu trebuie să-i lipsească unui împătimit de jocuri FPS

RAIL GUN încearcă să îmbunătăţească experienţa shooterelor first-person înlocuind gamepad-ul cu o replică a unei arme în mărime naturală. Dispozitivul este compus dintr-un senzor de mişcare şi mai multe butoane poziţionate pe şine.

Luând formai unor ataşamente ce  pot fi fixate de orice armă – replică sau jucărie – care permite folosirea şinelor de prindere, RAIL GUN necesită doar un port USB pentru conectarea receptorului wireless.

RAIL GUN include joystick pentru deplasare (faţă – spate, stânga – dreapta), trăgaci, butoane pentru sărituri, zoom şi reîncărcarea armei, respectiv patru butoane laterale pentru comutarea armelor din joc. Autonomia la o singură încărcare este de 8 – 10 ore.

RAIL GUN - click pentru mai multe imagini

Tags:
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult