Microsoft a strecurat o actualizare cu surprize pentru Internet Explorer 11

10.03.2016
Microsoft a strecurat o actualizare cu surprize pentru Internet Explorer 11

Microsoft şi-a încălcat propriile reguli, lansând o actualizare pentru web browserul Internet Explorer 11 care nu ţine de îmbunătăţirea funcţionalităţii, sau corectarea unor probleme de securitate.

Continuând lungul şir de „trucuri” prin care Microsoft încearcă să convingă cât mai mulţi utilizatori să accepte instalarea noului OS Windows 10, compania a strecurat un patch (KB314449) care adaugă în versiunile de IE11 folosite cu ediţii anterioare de Windows un mesaj pop-up, recomandând upgrade-ul la Windows 10.

Din fericire, mesajele pentru upgrade la Windows 10 apar doar la vizitarea website-urilor Microsoft (ex msn.com), schimbarea homepage-ului în Google.com eliminând această „problemă”.

Tags:
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult