Acest hotel din Taiwan este paradisul pentru pasionaţii de jocuri video

02.10.2017
Acest hotel din Taiwan este paradisul pentru pasionaţii de jocuri video
Un hotel din Taiwan se distinge printr-o abordare mai puţin obiţnuită. În fiecare cameră există două PC-uri de gaming foarte performante. Pentru cei care doresc doar să viziteze iHotel, la recepţie sunt instalate alte computere, cu accesorii şi scaune speciale, pe care vizitatorii le pot folosi contracost.  
 
Scaunele din camere şi recepţie sunt marca DXRacer, una dintre cele mai apreciate. Acestea au forma celor din maşinile de curse, iar cel mai scump model costă 600 de dolari. Monitoarele sunt ASUS şi au diagonală de 32 de inci. Toate PC-urile dispun de plăci video Nvidia 1080ti, de tastaturi mecanice şi mauşi de gaming. 
 
Toate camerele dispun de televizoare inteligente de 46 de inci. 

Deşi oferă toate aceste facilităţi, preţurile nu sunt mari la iHotel. Cea mai ieftină cameră costă 100 de dolari pe noapte. Folosirea PC-urilor de la recepţie costă 12 dolari pe oră în weekend şi 75 de dolari pentru 15 ore. 

 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult