Ce bec trebuie să instalezi în dormitor pentru a avea parte de mai multă „acţiune”

Ce bec trebuie să instalezi în dormitor pentru a avea parte de mai multă „acţiune”

Cercetătorii au descoperit ce bec trebuie să instalezi în dormitor pentru ca tu şi partenerul tău de viaţă să aveţi chef de mai mult sex. Becul perfect trebuie să aibă un flux luminos de 410 lumeni, care este de obicei oferit de vechile becuri clasice de 40 W sau de cele LED sau cu halogen de 9-13 W.

„Becul de 40 W creează cea mai bună atmosferă deoarce unul mai luminos te poate face să te simţi prea expus, ceea ce duce la exacerbarea sentimentelor legate de insecuritatea privind propriul corp”, a declarat Tracey Cox , expert în sex şi relaţii.

Mai mult, un studiu recent realizat de Universitatea din Siena a arătat că un nivel al fluxului luminos de 410 lumeni este perfect pentru a creşte nivelul de testosteron din organism, un ingredient important care generează nevoia de sex.

Cercetarea a mai arătat şi că pentru 63% dintre femei şi 48% dintre bărbaţi nivelul fluxului luminos este esenţial pentru a crea atmosfera perfectă pentru momente intime. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult