Cele mai ciudate arsuri provocate de soare şi gadgetul care te ajută să le eviţi

A venit vara şi oamenii doresc să se bronzeze. De multe ori, însă, uită să se protejeze şi se trezesc cu arsuri dureroase, dar şi cu tipare lăsate de obiectele pe care le-au uitat peste ei atunci când au adormit pe plajă sau la piscină.

 

Mai mulţi utilizatori de Twitter au publicat pe reţeaua de socializare unele dintre cele mai ciudate moduri în care s-au bronzat după ce au adormit sub razele soarelui. Vedem urme de sandale, de linguri sau de gadgeturi.

Galerie foto

Din fericire, tehnologia îi poate ajuta pe cei care doresc să evite astfel de neplăceri. Sunscreenr este o cameră de mici dimensiuni al cărei singur scop este protejarea celor care merg la plajă. Camera vede, cu ajutorul unui filtru UV special, porţiunile care nu sunt bine acoperite cu loţiune pentru ca utilizatorii să evite arsurile solare.

 

Zonele de pe corp acoperite cu cremă apar negre prin vizorul camerei, iar cele omise au o tentă deschisă. Camera este rezistentă la apă şi praf, poate înregistra clipuri video de 30 de secunde şi are o autonomie a bateriei de aproximativ două zile.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult