Cum au reacţionat utilizatorii de smartphone-uri prezenţi la o conferinţă când o tânără a dorit să-şi încarce braţul bionic la o priză

16.03.2018
Cum au reacţionat utilizatorii de smartphone-uri prezenţi la o conferinţă când o tânără a dorit să-şi încarce braţul bionic la o priză

Actriţa Angel Giuffria a întâmpinat o situaţie mai puţin obişnuită la Conferinţa SXSW din Austin, Texas, după ce a încercat să încarce baterie braţului său bionic la una din prizele amplasate în incintă, transmite Gândul.

 

Mai mulţi utilizatori de telefoane nu au renunţat la prize, chiar dacă au văzut că femeia fără braţ are nevoie de ajutor. Totodată, unii dintre ei au crezut că mâna bionică a tinerei este un obiect de recuzită, scrie boredpanda.com.

 

În cele din urmă, actriţa a găsit o sursă de alimentare şi a încărcat braţul bionic, atât de necesar în condiţia ei. Aceasta a precizat că nu are resentimente faţă de cei care nu i-au oferit priza, preferând să-şi încarce în continuare smartphone-urile.

 

 

„Telefoanele sunt foarte importante pentru oameni, în ziua de azi şi am considerat că întâmplarea mea subliniază aspectul ăsta”, a declarat Angel Giuffria.

 

CITEŞTE ŞI: Un mare lanţ de retail ar putea dezvolta albine robot pentru polenizare

 

Angel s-a născut fără o mână şi a încercat numeroase proteze, începând cu vârsta de şase ani. În cele din urmă a ales un braţ bionic futurist, care are toate funcţiile unei mâini normale, dar trebuie încărcat la priză, ca orice gadget.

 

Giuffria a urmat o carieră în actorie şi îi inspiră şi pe alţi oameni cu dizabilităţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult