Cum dezveţi soacra de obiceiul prost de a-şi băga nasul în telefonul soţiei tale

Cum dezveţi soacra de obiceiul prost de a-şi băga nasul în telefonul soţiei tale
Un bărbat care s-a săturat ca soacra să-şi bage mereu nasul în telefonul soţiei lui şi să-i citească mesajele a decis că este momentul să facă ceva. El a povestit incidentul pe Reddit. „Sunt căsătorit cu o femeie minunată. Este isteaţă, hazlie şi bună”, a început el povestea. Apoi a adăugat că şi soacra lui este în general o persoană de treabă, dar are un obicei urât: intră în telefonul fiicei ei măritate şi îi citeşte mesajele din WhatsApp, Messenger etc. Soţia lui nu îşi blochează telefonul acasă, iar mama ei nu se poate abţine să nu arunce o privire prin el. 
 
De Crăciun, bărbatul a decis că este momentul să o dezveţe pe soacră de acest obicei. A mers la baie, în timp ce soţia lui şi soacra se aflau în bucătărie, şi a compus cel mai „depravat” din punct de vedere sexual mesaj pe care l-a trimis vreodată, despre ce urma să-i facă, în dormitor, nevestei când rămâneau singuri. El nu a reprodus textul trimis nevestei, dar a spus că în realitate el şi soţia lui nu au făcut niciodată unele dintre lucrurile descrise acolo. „Am auzit un oftat adânc în bucătărie”, a scris el. Era soacra care citise mesajul. 
 
 
Când a ieşit din baie, soacra nu s-a mai putut uita o vreme în ochii lui. Îngrijoară, femeia şi-a întrebat fiica dacă aşa este ginerele ei de obicei… în dormitor. Soţia, distrată de întâmplare, a mers cu farsa şi mai departe şi i-a spus că acel lucru îi priveşte doar pe ea şi pe soţul ei. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult