Cum să prinzi partenera infidelă cu ajutorul selfie-urilor pe care chiar ea ţi le-a trimis

Cum să prinzi partenera infidelă cu ajutorul selfie-urilor pe care chiar ea ţi le-a trimis

Un utilizator a publicat pe o reţea de socializare modul în care şi-a prins iubita infidelă în timp ce îl înşela cu un alt bărbat. Tânăra era plecată în deplasare în Atlanta, iar când a ajuns la hotel i-a trimis prietenului o imagine provocatoare, în care îi spune că se pregăteşte să intre la duş, deoarece de abia a ajuns la hotel.

El i-a cerut să continue, iar în a doua poză trimisă de femeie a sesizat un detaliu aparent minor. Se vedea un colţ dintr-o geantă de voiaj care nu îi aparţinea tinerei.

A întrebat-o din nou dacă este singură, iar ea răspuns că da, deoarece nu ştie pe nimeni în Atlanta. Atunci bărbatul i-a spus că a verificat camera de hotel în care ea i-a spus că stă şi că nu e înregistrată pe numele ei ci pe al unui anume Tom, şeful fetei, pe care iubitul acestuia îl suspecta de mai multă vreme că are o aventură cu ea.

Bărbatului înşelat nu i-a mai rămas decât să-i spună femeii că la întoarcere o vor aştepta valizele la uşă. 

 

Aceasta nu este singura femeie prinsă din cauza unui selfie neglijent. O tânără a fost prinsă de soţul pe care îl înşela după ce i-a trimis o poză provocatoare cu ea din camera de hotel în care se afla. A uitat, însă, să taie din poză ghetele amantului. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult