Deşi un avid utilizator de Twitter, Donald Trump nu va beneficia de cea mai nouă facilitate anunţată de companie

28.09.2017
Deşi un avid utilizator de Twitter, Donald Trump nu va beneficia de cea mai nouă facilitate anunţată de companie
Preşedintele american, Donald Trump, nu va face parte dintr-un grup de test format din utilizatori de Twitter cărora li se va extinde numărul de caractere destinat mesajelor pe platforma de socializare, informează France 24.
 
„Nu face parte din grupul de test”, a declarat co-fondatorul platformei Twitter, Biz Stone, pentru a pune capăt unor serii de comentarii făcute după anunţul că unor utilizatori de Twitter li se va suplimenta numărul de caractere până la 280, dublul literelor permise în prezent.
 
Stone a răspuns astfel unui comentariu sarcastic: „Mulţumesc fondatorilor Twitterului pentru conferirea a de două ori mai mult spaţiu lui Trump în loc să facă faţă problemelor pe care le generează deja folosind 140 de caractere”.

Trump a utilizat Twitterul ca o platformă pentru anunţuri majore, spontane, uneori incendiare şi remarci pe diverse subiecte.

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult