Cadouri pentru el

Spre deosebire de bărbaţi, pentru care găsirea cadoului potrivit pentru femei este o operaţiune complexă şi mai ales riscantă, pentru doamne şi domnişoare este mai uşor să aleagă un cadou pentru noi. Pentru că noi suntem mai puţin pretenţioşi, mai imaturi şi ne muţumim şi cu obiecte mai puţin practice.

Super-Sized TV Remote

Dacă cel pe care îl vizezi se simte mai macho când are controlul asupra telecomenzii, atunci trebuie neapărat să-i faci cadou o telecomandă. Şi nu orice telecomandă, ci una mare, să se simtă special. Super-Sized TV Remote este un model a cărei dimensiune se trage de la butoanele. Acestea au aproximativ 2 cm mărime şi pot fi cu uşurinţă folosite fără să te uiţi cu coada ochiului la telecomandă.

Super-Sized TV Remote

Super-Sized TV Remote este o telecomandă universală care poate fi folosită pentru televizor, DVD Player, sistem audio sau video. Căutarea codului pentru legarea la un anumit dispozitiv se face automat. 20 de dolari este preţul corect pentru Super-Sized TV Remote.

Pocket Knife SwissChamp

Dacă e tipul de cercetaş, bun la toate în casă, care vrea să aibă tot timpul la el instrumente pentru operaţiuni neprăvăzute, îi poţi cumpăra un super mega hiper extra briceag. Pentru 69 de dolari poate avea la el în orice moment zeci ce cuţitaşe, desfăcătoare de sticle, tirbuşoane, pile de unghii şi multe altele. De fapt, acest briceag atăt de multe obiecte tăietoare încât cred că ar putea fi folosit cu succes şi de un doctor chirurg.

Pocket Knife SwissChamp

Briceagul celebrei armate elveţiene pururea neutră poate fi comandat de aici.

Camera Armor

Poate iubitul/soţul/amantul/fratele tău este fotograf. Ba chiar fotograf profesionist. Şi poate are un aparat profesional, un SLR pe care a dat câteva mii de dolari şi la care ţine mai mult ca la propria integritate corporală. În acest caz ar fi cu siguranţă încâtat de o armură pentru aparatul foto.

Camera Armor

Camera Armor este, aşa cum sugerează şi numele, o husă de protecţie din silicon pentru corpul şi obiectivul SLR-urilor. Este recomandată pentru aparatele Canon, Nikon şi Sony. Cei 80 de dolari reprezintă un preţ infim pentru protejarea preţioasei camere foto.

USB Drink Chiller & Warmer

Potenţialele cadouri prezentate până acum în acest articol au un lucru în comun: toate au denumiri care vorbesc de la sine despre scopul lor, făcând redundantă descrierea mea. Ce aş mai putea spune despre un produs care se numeşte USB Drink Chiller & Warmer, decât că se conectează la calculator pe USB şi ţine băuturile reci sau calde, după caz.

USB Drink Chiller & Warmer

Este adevărat că ar putea fi un cadou potrivit pentru oricine, numai că în momentul în care l-am descoperit m-am gândit automat la o bere rece, lângă calculator. Aşa că dacă cunoşti pe cineva pentru care berea reprezintă esenţa filosofiei şi care stă mai toată ziua la calculator, nu ezita să-i luminezi sărbătorile cu un USB Drink Chiller & Warmer. Costă 25 de dolari şi, din păcate, nu vine cu niciun bax de bere la pachet.

Laser-Guided Pool Cue

Cele mai frumoase cadouri rămân cele care au iz de jucărie, aşa cum se întâmpla în copilărie. Întotdeauna am preferat jucăriile, în pofida hainelor primite de la părinţi. Dacă acesta este şi cazul bărbatului din viaţa ta, te poţi orienta către un tac de biliard. Bineînţeles, cu condiţia să fie un împătimit al sportului cu bila neagră. Dacă acesta este cazul, atunci cu siguranţă va fi încântat de tacul de biliard cu laser.

Laser-Guided Pool Cue

Laserul, în acest caz, este montat în vârful tacului şi are rolul de a ghida jucătorul. Raza se va reflecta pe bilă, arătând locul în care va fi lovită bila. Nu ştiu dacă va fi considerat trişor, dar cu siguranţă va reuşi să-şi direcţioneze mai bine loviturile. Laser-Guided Pool Cue valorează 80 de dolari şi poate fi comandat de aici.