E-mailul, un serviciu popular printre persoanele infidele. Iată încă o dovadă

E-mailul, un serviciu popular printre persoanele infidele. Iată încă o dovadă

Un bărbat care s-a căsătorit în noiembrie anul trecut cu femeia pe care o iubeşte a povestit pe o reţea de socializare şocul pe care l-a avut într-o noapte când a intrat în smartphone-ul soţiei. La un moment dat femeia a trebuit să plece în interes de serviciu timp de trei luni. În urmă cu două săptămâni, tânăra a venit acasă pentru patru zile. Soţul a simţit ceva schimbat la ea, iar într-o noapte fără somn i-a verificat smartphone-ul. A găsit, pe e-mail, o imagine sexy cu sânii pe care soţia lui şi-a făcut-o într-o cabină de probă şi pe care i-a trimis-o unui coleg de serviciu, aflat şi el în deplasare.

 

Apoi, soţul a cercetat mai amănunţit mesajele şi e-mailurile din telefon şi a descoperit că cei doi flirtrau serios.

 

Foto: Alejandro Escamilla/Unsplash

 

Când i-a arătat dovezile, femeia a negat totul. A spus că i-a trimis poza colegului deoarece acesta i-a cerut-o, dar că între ei nu s-a întâmplat nimic. A recunoscut că a făcut o greşeală şi că nu ştie de ce. Bărbatul a vrut să o părăsească pe femeie, dar aceasta a luat un tub de medicamente şi a ajuns la urgenţe, după ce i-a spus că nu poate trăi fără el.

 

Soţul i-a întrebat pe internauţi ce ar trebui să facă, iar majoritatea i-au spus să divorţeze acum, când încă e la începutul căsătoriei.

 

E-mailul este un serviciu popular printre infideli

 

Un studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison relevă modalităţile prin care cei care înşală comunică cu persoanele cu care au o aventură. Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 1.500 de utilizatori ai serviciului.

Pe locul doi a ieşit, în urma sondajului, e-mailul (44% dintre respondenţi au folosit serviciul).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult