Fete şi femei la SIAB 2007

08.10.2007
Fete şi femei la SIAB 2007

Ieri vă anunţam că a debutat SIAB 2007, iar go4it.ro este acolo, căci automobile pline de Hi-Tech şi extrem de tunate există din plin. Sunt de părere că SIAB fără „fetele de la SIAB” nu ar fi la fel de atractiv. La fel cum mulţi ar îndura şi frigul pentru a merge la o astfel de expoziţie aşa se îndură drumul până acolo, adică până la ieşirea din Otopeni. Nu ar fi nicio problemă dacă cei 10-15 km ar fi parcurşi într-un timp rezonabil şi nu cel puţin o oră şi jumătate cât durează în timpul săptămânii. Chiar şi aşa, măcar de dragul fetelor, merită sa faceţi o vizită până acolo. După a mea părere, este cel mai reuşit SIAB de până acum, cam din toate punctele de vedere, exceptând locaţia.

Fete veţi găsi peste tot, dar cele mai, să zicem interesante, le găsiţi la standurile cu maşini tunate, aşa cum este cel JVC, unde practic stau cu picioarele sprijinite în parbriz (puţină imaginaţie vă rog). Unele sunt mai sfioase şi se feresc de aparatul foto, altele conştientizează că practic asta înseamnă promovare pentru ele. Nu vă aşteptaţi ca la toate standurile să gasiţi fete costumate cât mai neortdox, aşa cum la unii expozanţi nu le veţi găsi deloc.

În galeria următoare veţi găsi câteva dintre frumoasele SIAB-ului 2007, aşa cum sunt şi cele de mai jos. Nu sunt toate, urmează cea de-a doua şi cea de-a treia galerie. Dar credeţi-mă: sunt prea multe pentru a le putea prezenta pe toate, aşa că, fuga la SIAB.

Fetele de la SIAB 2007

Fetele de la SIAB 2007 Fetele de la SIAB 2007
Urmărește Go4IT.ro pe Google News