O femeie a comandat mâncare prin intermediul unei aplicaţii pentru ca persoana care o livra să o scape de un păianjen

O femeie a comandat mâncare prin intermediul unei aplicaţii pentru ca persoana care o livra să o scape de un păianjen

O femeie din Marea Britanie a făcut o comandă de mâncare prin intermediul aplicaţiei Deliveroo pentru ca persoana care urma să facă livrarea să o scape de un păianjen pe care îl avea în casă.

Demi, care foloseşte pe Twitter numele de utilizator @demiswn, a povestit incidentul pe reţeaua de socializare. Din fericire pentru ea, „Joe”, băiatul de la Deliveroo, nu se temea de arahnide, aşa că a scăpat-o pe Demi de păianjen. Postarea s-a viralizat, iar Deliveroo a avut parte de multă publicitate gratuită.

Teama de aceste animale se numeşte arahnofobie şi afectează milioane de persoane din întreaga lume. Demi a spus că plănuieşte să comande ceva prin intermediul aplicaţiei de fiecare dată când în casa ei apare un păianjen.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult