O tânără a murit după ce dispozitivul pentru eliberat cremă pe care îl folosea a explodat

O tânără a murit după ce dispozitivul pentru eliberat cremă  pe care îl folosea a explodat

Rebecca Burger, o utilizatoare populară de Instagram din Franţa, a murit după ce un dispozitiv pentru eliberat cremă cu cartuş presurizat care conţine oxid de azot (seamănă cu cele folosite la sifoane) a explodat. O bucată din gadget a lovit-o pe tânără în piept şi i-a oprit inima. Pompierii au reuşit iniţial să o resusciteze, dar Burger murit după ce a ajuns la spital.

Aceste dispozitive au provocat mii de accidentări, potrivit unei reviste, dar Rebecca este prima persoană care moare din cauza unuia. O altă utilizatoare şi-a pierdut un ochi, iar o persoană mai mulţi dinţi, după ce cartuşul a explodat.

Dispozitivul se numeşte Chantilly şi este produs de compania Ard’time. Firma susţine că le-a cerut celor peste 100.000 de persoane care au cumpărat produsul să nu-l mai folosească, în urma unui accident petrecut în 2013. Burger, se pare, nu a primit acest mesaj sau l-a ignorat.

Burger publica pe Instagram, unde are aproape 200.000 de fani, imagini şi mesaje despre fitness, frumuseşte şi stil de viaţă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult