Samsung lansează aspiratoare inteligente inspirate din universul Star Wars

11.10.2017
Samsung lansează aspiratoare inteligente inspirate din universul Star Wars

Fanii Star Wars preocupaţi de curăţenia apartamentelor în care locuiesc vor avea în curând posibilitatea de a cumpăra aspiratoare inteligente tematice. Samsung a anunţat imediat după lansarea noului trailer pentru filmul Star Wars Episode VIII: The Last Jedi două ediţii speciale ale aspiratorului Powerbot, decorate să semene cu personaje celebre din celebra serie de filme.

Astfel, avem un Powerbot care seamănă cu celebra mască a lui Darth Vader, întregul aspirator fiind de culoare neagră, în timp ce varianta albă seamănă cu o cască a soldaţilor Stormtrooper, designul fiind inspirat de cea mai recentă apariţie a acestora, din filmul „The Force Awakens”, lansat în urmă cu doi ani.

Desigur, noile aspiratoare Powerbot cu Star Wars nu pot fi simple unelte de curăţat, acestea fiind echipate şi cu funcţii inteligente. Asemeni Roomba, acestea pot naviga singure prin casă pentru a curăţa, folosind nouă senzori avansaţi pentru a detecta forma fiecărei încăperi şi pentru a ocoli obstacolele. Acestea pot fi controlate prin intermediul asistenţilor virtuali Amazon Alexa şi Google Assistant, iar diverse sunete inspirate din filmele Star Wars şi clipuri audio cu vocile personajelor pot fi redate pe post de notificări. Modelul negru, cu Darth Vader, redă celebrul sunet de respiraţie al persoajului din film, în timp ce modelul cu Stormtrooper spune „Let’s go!” atunci când porneşte programul de curăţare.

Pre-comenzile pentur Samsung Powerbot în variantele Star Wars au fost deja pornite în Statele Unite, acestea urmând să fie livrate pe 5 noiembrie, cu o lună înainte de lansarea noului film în cinematografe. Modelul Stormtrooper costă 699 dolari, în timp ce modelul cu Darth Vader costă 799 dolari şi vine cu modul WiFi integrat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult