Soţia lui Frank Lampard: Dacă m-ar înşela cu o femeie robot, căsătoria noastră ar fi moartă

Soţia lui Frank Lampard: Dacă m-ar înşela cu o femeie robot, căsătoria noastră ar fi moartă

Christine Lampard, soţia celebrului Frank Lampard, a participat la o emisiune în care s-a discutat despre sexul cu roboţi. Ea a fost întrebată cum s-ar simţi dacă soţul ei ar înşela-o cu o astfel de „femeie”.

 

„Ştiu că Frank nu ar face asta, dar ai prefera ca Frank să te înşele cu o femeie reală sau cu una robot?”, a întrebat-o moderatoarea emisiunii. Christine a spus că în ambele cazuri căsătoria lor ar fi „moartă”. „Nu îmi pasă dacă este un robot sau o persoană reală”, a adăugat ea.

Cu această ocazie, prezentatoarea Saira Khan a spus că vrea să facă sex cu un robot.

 

 

Sunt experţi care estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

 

El estimează că până în 2035, majoritatea oamenilor vor deţine jucării sexuale care pot fi folosite împreună cu dispozitivele pentru realitate virtuală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult