Un bărbat din Malaezia va divorţa de soţie după ce femeia i-a vândut contul dintr-un joc video

Un bărbat din Malaezia va divorţa de soţie după ce femeia i-a vândut contul dintr-un joc video

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis recent că dependenţa de jocuri video este o afecţiune mentală, iar povestea pe care v-o prezentăm arată că unii oameni reacţionează imprevizibil atunci când sunt îndepărtaţi de această activitate.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Malaezia a cerut divorţul după ce soţia lui i-a vândut contul din jocul „King of Glory”, dezvoltat de compania chineză Tencent şi disponibil pentru platformele iOS şi Android. În iulie 2017, acesta avea peste 200 de milioane de conturi active în fiecare lună.

Femeia a făcut acest lucru deoarece bărbatul, cu care este căsătorită de şase ani, petrecea aproape tot timpul liber jucându-se. Ea spera că astfel soţul ei va sta mai mult timp cu ea şi fetiţa lor.

Aceasta nu este singurul caz recent de dependenţă legat de „King of Glory”. Un tânăr din China a murit după ce s-a jucat zeci de ore acest titlu, iar o femeie a orbit după ce a stat în joc trei zile consecutive, fără pauză.

Potrivit soţiei, care este de origine chineză, ea şi soţul ei au avut o căsnicie fericită până acum doi ani, când a apărut „King of Glory”. La început s-au jucat împreună, dar după o vreme soţul ei s-a plâns de faptul că ea nu este suficient de bună la joc, aşa că şi-a găsit alţi parteneri.

Recent, după un maraton de „King of Glory”, bărbatul a adormit epuizat într-o dimineaţă. Atunci, soţia lui i-a luat telefonul şi i-a vândut contul pe internet. Când s-a trezit şi a văzut că nu mai poate intra în joc, bărbatul a reacţionat urât, iar la scurt timp după aceea a băgat divorţ. Mai mult, i-a cerut femeii să părăsească Malaezia şi să se întoarcă în China.

Acum, femeia doreşte să obţină custodia fetiţei şi se se întoarcă în ţara sa de origine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult