Un candidat la preşedinţia Statelor Unite îşi va face campanie electorală folosind holograme

15.04.2019
Un candidat la preşedinţia Statelor Unite îşi va face campanie electorală folosind holograme

Până de curând, discuţiile despre holograme şi maşini care se conduc singure erau de domeniul filmelor şi cărţilor Science-Fiction, însă în ultimii câţiva ani, versiuni reale ale acestor tehnologii au început să apară, desigur cu limitări din multe puncte de vedere. Acum, un candidat la preşedinţia Statelor Unite, Andrew Yang, doreşte să îşi facă campanie electorală folosind holograme, putând astfel să apară în mai multe locuri în acelaşi timp.

Yang este un candidat din partea partidului democrat din SUA, acesta dorind să schimbe modul în care se face politică în prezent. În loc să meargă personal în fiecare stat în parte pentru a ţine discursuri pentru alegătorii săi, Yang doreşte să folosească cele mai recente tehnologii pentru a putea transmite live prestaţia sa dintr-o singură locaţie către mai multe simultan. Acest lucru ar putea fi posibil folosind holograme nu foarte diferite faţă de cele pe care le-am văzut recent în spectacole de muzică live.

 

 

Tehnologia a fost prezentată în cadrul unui interviu pe care Andrew Yang l-a acordat publicaţiei tabloid TMZ, unde a fost prezentată holograma sa alături de celebra hologramă a rapper-ului 2 Pac, cântând împreună pe scenă. Utilizarea acestei tehnologii doreşte să transmită şi un mesaj diferit cetăţenilor: „este 2019 acum, iar în curând va fi 2020, iar lucrurile se schimbă. Nu putem face aceleaşi lucruri la nesfârşit şi să ne aşteptăm să avem rezultatele de care avem nevoie”.

Modul în care evenimentele cu holograme ale lui Yang ar putea avea loc sunt destul de bine plănuite: holograma ar putea fi proiectată folosind un camion complet echipat pentru astfel de activităţi. Discursul proiectat ar putea fi pre-înregistrat, în timp ce folosind transmisii live, acesta ar putea apărea la final pentru a răspunde la întrebări din public.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult