Feedreader 3.14

24.07.2009
Feedreader este un freeware prin care se pot citi fluxurile RSS ale blogurilor. Este usor de utilizat si ocupa doar foarte putin spatiu, interfata fiind extrem de simpla.Feereaderul poate lucra si ca browser. Atunci cand cititi articolele, dati dublu-click pe numele acestuia si veti fi trimis catre pagina web unde este postat articolul. In acest fel puteti si comenta articolul din Feedreader, nefiind nevoie sa intrati intr-un alt brower.

Feedreader este un freeware prin care se pot citi fluxurile RSS ale blogurilor. Este usor de utilizat si ocupa doar foarte putin spatiu, interfata fiind extrem de simpla. Programul poate lucra si ca browser. Atunci cand cititi articolele, dati dublu-click pe numele acestuia si veti fi trimis catre pagina web unde este postat articolul. In acest fel puteti si comenta articolul din Feedreader, nefiind nevoie sa intrati intr-un alt brower.

Cu feedreader ai acces instant la toate stirile care ai nevoie fara suprancarcare. Feeedreader descarca automat actualizarile de pe site-urile web preferate. Deci, se elimina necesitatea de a monitoriza constant mai multe pagini de web, în timp ce va permite sa identificati si sa preluati imediat noi articole.

Tags: