Firefox 37: Mozilla a lansat versiunea cu numărul 37 al popularului său browser Firefox, acesta neremarcându-se însă cu prea multe noutăţi semnificative. Cu toate acestea, actualizarea este utilă deoarece repară anumite probleme cu redarea video YouTube de care s-au lovit utilizatorii versiunii anterioare şi îmbunătăţeşte compatibilitatea HTTP/2.
Firefox 36: Urmându-şi tradiţionalul ciclu de dezvoltare de şase săptămâni, popularul browser Mozilla Firefox a ajuns la versiunea cu numărul 36. Noul browser oferă compatibilitate oficială cu HTTP/2, elimină suprotul pentru certificatele de securitate RSA criptate pe numai 1024 de biţi şi permite sincronizarea New Tab Page între platformele software diferite.
Firefox 35: Firefox Hello, implementarea particulară Mozilla a protocolului WebRTC, a fost actualizat cu opţiuni care permite crearea unor canale persistente pentru convorbiri şi cu organizarea contactelor şi conversaţiilor în grupuri. Noua casetă pentru căutare a fost şi ea uşor modificată, acesta permiţând acum rearanjarea butoanelor motoarelor de căutare. Din punct de vedere al securităţii, Firefox 35 oferă suport pentru extins pentru HTTP Public Key Pinning. Suportul pentru această tehnologie, care permite limitarea accesului la anumite domenii Web prin acceptarea unor certificate de securitate eliberate doar de autorităţile agreate, a fost implementat pentru clienţi acum trei versiuni şi a fost completat acum cu o extensie care le oferă şi proprietarilor de site-uri un control similar. Din punct de vedere tehnologic, Firefox 35 implementează suportul H.264 pentru Mac OS X 10.6 sau mai nou, oferă o compatibilitate mai bună pentru modificările dinamice CSS, îmbunătăţeşte alocarea resurselor consumate în cazul elementelor grafice redimensionate şi implementează alte câteva opţiuni noi pentru dezvoltatorii Web.
Firefox 34: Cea mai importantă schimbare tehnologică este apariţia clientului Firefox Hello, adică implementarea particulară Mozilla a protocolului de mesagerie WebRTC. Firefox Hello este un client pentru mesagerie audio şi video care permite comunicarea directă fără plug-in-uri cu utilizatorii care folosesc alte browsere compatibile WebRTC, cum ar fi de pildă Opera sau Chrome. Caseta pentru căutare a primit un nou meniu care permite alegerea rapidă a motorului de căutare dorit si oferă sugestii în timp real. Utilizatorii din Statele Unite primesc şi setarea implicită a motorului de căutare Yahoo în locul Google, însă sunt întrebaţi în prealabil dacă doresc să facă această schimbare. Alegerea temelor de interfaţă este simplificată prin implementarea unui meniu nou, iar cei care nu au făcut actualizarea la Firefox 33.1 vor lua acum contract şi cu butonul care permite ştergerea rapidă a datelor navigării.
Firefox 32 foloseşte în mod implicit HTTP caching v2, o schimbare care promite îmbunătăţiri ale vitezelor de transfer în cazul paginilor Web bogate în conţinut prin optimizarea modului de management al pachetelor de date. Această schimbare promite totodată şi o îmbunătăţire a stabilităţii în aceleaşi condiţii.Securitatea a fost îmbunătăţită prin implementarea Public Key Pinning, această schimbare eliminând teoretic o parte a atacurilor de tip Man-in-the-middle prin verificarea riguroasa a certificatelor digitale. O extensie a standardului HTTP, Public Key Pinning restricţionează originile certificatelor servite de serviciile Web, limitând sesiunile ulterioare doar la certificatul care a fost acceptat prima oară.Interfaţa oferă doar câteva îmbunătăţiri minore. Astfel, meniul contextual al paginilor având acum şi un set mic de butoane pentru navigaţie, caseta pentru căutare în pagină indică numărul de rezultate, iar managerul pentru parole salvează şi afişează informaţii noi, cum ar fi data accesării sau numărul de utilizări ale datelor de autentificare.