Firefox 18

Cea de-a 18-a versiune a browser-ului Mozilla Firefox aduce un motor JavaScript mai rapid, compatibilitate Retina Display pentru sistemele care rulează OS X 10.7 sau superior şi o serie de alte îmbunătăţiri.

 

Cea de-a 18-a versiune a browser-ului Firefox aduce un motor JavaScript mai rapid şi compatibilitate Retina Display pentru sistemele care rulează OS X 10.7 sau superior.

În afara acestei versiuni îmbunătăţite a motorului JavaScript şi a suportului Retina Display, o altă noutate este introducerea suportului preliminar pentru WebRTC, un standard Web care permite comunicaţiile audio/video şi transferul de fişiere fără a necesita plug-in-uri.

Lista de schimbări mai include îmbunătăţirea algoritmilor de redimensionare a imaginilor, îmbunătăţirea timpului de răspuns la comutarea între taburi, suport mai bogat pentru CSS3 şi DOM, îmbunătăţirea timpilor de pornire a aplicaţiei, abandonarea rutinelor software proprietare pentru controlul tactil în favoarea celor standardizate de W3C şi repararea mai multor breşe de securitate.