Firefox 57 (Quantum)

29.11.2017
Descarcă Firefox 57 (Quantum), browserul Mozilla reinventat.

Descarcă Firefox 57 (Quantum), browserul modern lansat de Mozilla în noiembrie 2017. 

Cu o interfaţă ce pare inspirată de browserul Chrome şi motor de randare complet nou, browserul Firefox Quantum este disponibil în versiunea publică. 

Potrivit Mozilla, noua versiune Firefox este de două ori mai rapidă decât acum şase luni, motorul de randare şi arhitectura împărţită pe mai multe procese ajutând totodată la o mai bună gestionare a resurselor de memorie şi procesor. Astfel, Firefox Quantum se poate lăuda cu un consum de memorie RAM cu 30% mai mic decât al rivalului Chrome şi comutare mai rapidă a tab-urilor.

Trecută prin schimbări majore, noua versiune de Firefox păstrează compatibilitatea cu o parte dintre extensiile actuale, însă majoritatea vor avea nevoie de actualizări pentru a funcţiona corect.

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult