poze de craciun pentru desktop si telefon

19.12.2018
Moş Crăciun trebuie întâmpinat cum se cuvine, iar odată cu pregătirea bradului de crăciun merită să aloci puţin timp şi pentru alegerea unui wallpaper de crăciun pentru telefon sau calculator

Moş Crăciun trebuie întâmpinat cum se cuvine, iar odată cu pregătirea bradului de crăciun merită să aloci puţin timp şi pentru alegerea unui wallpaper de crăciun pentru telefon sau calculator.

Sărbătorile de iarna sunt pe cale să înceapă, iar pregătirile de sezon sunt deja în toi. Mulţi dintre noi au început deja să decoreze locuinţa, masa de birou şi în curând chiar pomul de crăciun, cu tot felul de accesorii şi luminiţe, iar lista cu colinde de crăciun este pe cale să fie pusă în modul Repeat pentru alte câteva zile pe an.

Spre deosebire de ornamentele cu beteală, luminiţe colorate şi colinde de crăciun, o selecţie bună cu poze de crăciun vine cu un simplu download şi nu costă nimic.

În acest an vă propunem o selecţie imagini wallpaper atent selecţionate, astfel încât să aducă puţin din atmosfera de crăciun şi pe desktop-ul Windows.

Pentru a seta o nouă imagine de fundal pentru PC-ul tău cu sistem de operare Windows este de ajuns să dai click-dreapta pe fişierul dorit şi să alegi opţiunea „Set as desktop background”.

Cei care doresc să seteze o imagine de fundal pe telefon trebuie mai întâi să extragă conţinutul arhivei ZIP folosind un program gratuit pentru dezarhivat fişiere pe mobil (ex. WinZip pentru Android).