Yahoo Detector 2.0

21.02.2012
Yahoo Detector funcţionează pentru versiunile Yahoo Messenger 8, 9, 10, 11, 11.5 şi îţi permite să afli care din prietenii tăi sunt online, chiar dacă au activat opţiunea invisible to everyone în clientul Yahoo Messenger.

Yahoo Detector funcţionează pentru versiunile Yahoo Messenger 8, 9, 10, 11, 11.5 şi îţi permite să afli care din prietenii tăi sunt online, chiar dacă au activat opţiunea Invisible to Everyone în clientul Yahoo Messenger.

Yahoo invisible detector nu are nevoie decât de id-uri de mess preluate din lista de contacte yahoo messenger pentru a descoperi în mod automat dacă prietenii de pe messenger au cont în reţeaua Facebook, Hi5 sau Twitter.

Funcţia Facebook Detector găseşte în mod automat pagina de Facebook a prietenilor din lista de contacte şi obţine poza de profil a utilizatorilor yahoo messenger online, setaţi pe invisible sau chiar offline. Odată descoperit profilul de facebook al persoanei dorite, putem viziona pozele încărcate de aceasta şi accesa alte funcţii specifice reţelei de socializare.

Funcţia Hi5 Detector funcţionează într-un mod similar, detectând automat contul Hi5 pentru orice utilizator de la care avem un id messenger.

Yahoo status detector este disponibil pentru download în mod gratuit. Pentru a beneficia de întreaga funcţionalitate a aplicaţiei este necesar să ne autentificăm cu id-ul şi parola de messenger a propriului cont de utilizator, respectiv parola de facebook. Utilizatorii Yahoo Messenger online pot fi detectaţi chiar dacă nu suntem logaţi în propriul cont de utilizator, introducând id-uri de mess direct în interfaţa aplicaţiei.

Vă recomandăm să încercaţi şi alte programe utile, special create pentru utilizatorii Yahoo Messenger: