Yahoo Messenger 10 final

13.11.2009
Yahoo Messenger 10 aduce un numar redus de noutati dar este, cu toate astea, un update recomandat.

Yahoo Messenger este genul de program care nu are nevoie de nicio descriere. Este unul dintre cele mai populare, daca nu chiar cel maipopular program in randul utilizatorilor de la noi. Yahoo Messenger 10 aduce un numar redus de noutati dar este, cu toate astea, un update recomandat.

Yahoo Messenger 10 aduce doua noutati vizibile, alaturi de alte mici schimbari. In primul rand a fost imbunatatit modulul video. Convorbirile video beneficiaza acum de o calitate superioara si mai multe optiuni. In al doilea rand, este vorba de functia Y! Updates cea unde sunt grupate toate noutatile legate de contactele din lista de Yahoo Messenger.

Calitatea imaginii convorbirilor video este vizibil mai bună comparativ cu versiunile anterioare, in noul messenger. Asta desi compresia este in continuare una destul de mare. Compresia este necesara pentru a face mai rapida conectarea si transferul de date necesare tansmisiunii video.

A doua noutate importanta, Y! Updates, va fi probabil detestată si apreciată de diverse tipuri de utilizatori. Prin intermediul acestei facilităţi, vei fi la curent cu cele mai noi posturi ale prietenilor tăi în cadrul reţelelor sociale gen Facebook sau Twiiter. Cei care nu doresc sa fie deranjaţi cu astfel de notificări, au, din fericire, posibilitatea de a dezactiva aceasta funcţie.

Dincolo de aceste noutăţi, Yahoo Messenger 10 este un update recomand prin prisma optimizărilor făcute şi a bug-urilor rezolvate.