Yahoo! Messenger 9

10.06.2009
Yahoo Messenger online este cea mai noua versiune a popularului program de IM.

Noul Yahoo! Messenger 9 apare la scurt timp după ce 9.0.0.2152 a fost lansat, anunţându-se mai stabil şi mai puternic, mai multe erori existente şi raportate de utilizatori fiind rezolvate in noua versiune. Yahoo! Messenger 9.0.0.2162 oferă atât posibilitatea de chat online, cât şi de o convorbire de la un PC la altul sau de la un PC la un telefon mobil plus transfer de fisiere intre calculatoare.

Yahoo Messenger este cel mai popular client de Instant Messaging in Romania, detronand aplicatii similare precum Windows Live Messenger, fostul MSN Messenger.

Suportul temelor este una dintre funcţiile importante la nivel de interfaţă grafică. Deşi nu sunt modificate toate elementele grafice, Yahoo! Messenger online poate totusi schimba culoare ferestrelor.

Utilizatorii cu vechime apreciază în mod deosebit funcţia „invisible”. Prin intermediul acesteia, poţi sta ascuns, fără ca prietenii tăi să te vadă online pe Yahoo! Messenger.

Utilă pentru cei care au o listă bogată de prieteni este şi funcţia de căutare. Apeşi Win+Y, scrii o parte din numele celui căutat şi apeşi enter. Se va deschide fereastra de conversaţie din Yahoo! Messenger online, unde vei pute vorbi cu cel pe care-l căutai.

Mai nou, în Yahoo! Messenger poţi vedea şi status-urile de Facebook sau Twitter ale prietenilor. Vă recomandăm să dezactivaţi această funcţie, dacă nu vreţi să fiţi perturbaţi de o cascadă de notificări.

Yahoo! Messenger online permite odata cu ultimele versiuni şi gruparea conversaţiilor pe tab-uri, într-o singura fereastra. Asta ca să nu mai ai întreg taskbar-ul ocupat de ferestre de Yahoo! Messenger online.

Pentru evitarea spamului, Yahoo! Messenger online permite si blocarea ID-urilor nedorite. Daca te-a suparat cineva, nu trebuie decat să-l treci pe lista de ignore şi nu te va deranja pe viitor.

De aici poti descarca Yahoo! Messenger 9.