Yahoo! Messenger v0.8.109 (versiune nouă)

Autor: Adrian Popa 02.08.2016
Yahoo! Messenger - Descărcaţi o variantă modernizată a clientului YM pentru Windows şi macOS, care oferă funcţiile avansate pe care ne-am obişnuit să le ofere un astfel de serviciu de mesagerie instantă în anul 2016.

Yahoo! Messenger – Descărcaţi o variantă modernizată a clientului YM pentru Windows, care oferă funcţiile avansate pe care ne-am obişnuit să le ofere un astfel de serviciu de mesagerie instantă în anul 2016. 

Yahoo! Messenger v0.8.109 beneficiază de un aspect mai îngrijit, cu o interfaţă „plată” şi culori vii. Interfaţa nu este foarte diferită faţă de alte servicii similare, cu o listă de conversaţii în partea stângă şi o fereastră mare pentru conversaţia activă în partea din dreapta. Imaginile sunt afişate direct în fereastra conversaţiei, putând fi trimise cu drag & drop mai multe simultan. De asemenea, serviciul beneficiază de integrare cu GIF-uri pentru reacţii.

Probabil cea mai interesantă funcţie nouă din Yahoo! Messenger este posibilitatea de a anula trimiterea celui mai recent mesaj.