Photoscape 3.3

02.07.2009
Photoscape este un editor pentru imagini, cu care puteti inbunatati calitatea pozelor.

Photoscape este un editor pentru imagini, cu care puteti inbunatati calitatea pozelor.

Photoscape este un utilitar foto complet. Cu el poţi vedea, optimiza şi prelucra fotografiile tale preferate. Deşi nu se ridică la nivelul lui Photoshop, datorită numeroaselor sale facilităţi poate fi văzut ca o alternativă gratuită a acestuia.

Cu o interfaţă simplă, Photoscape faclitează accesul rapid la cele mai importante funcţii ale programului. Fereastra principală folosete tab-uri pentru secţiunile principale, precum vizualizarea şi editarea imaginilor. Simplitatea interfeţei contribuie şi la rapiditatea cu care Photoscape porneşte şi rulează. 

Nu lipsesşte nici funcţia Slideshow, cea care îţi permite să rulezi automat pozele, la un anumit interval de timp. Poţi seta atât timpul în care va fi afişată o anumită imagine până a se trece la următoarea, cât şi efectele de tranziţie de la o imagine la alta.

Prelucrarea fotografiile include opţiuni clasice precum reglarea balansului de alb, a contrastului şi a zgomotului. Nu lipseşte nici funcţia de eliminare a efectului de ochi roşii care apare la unele aparate foto din cauza bliţului.

Cu Photoscape pot fi generate şi animaţii în format .gif. 

* Realizează slideshow-uri, afişare poze
* Editor: redimensionare, ajustare contrast şi luminozitate, corecţie lumina de fundal, frame-uri, balloons, adaugare text, desenare, taiere, filtre, inlatura efectul de ochi rosii
* Editare în serie a fotografiilor
* Combina mai multe poze pentru realizarea unei singure poze
* Realizează GIF-uri animate cu mai multe poze
* Imprima poze la diferite mărimi: carte de vizita, fotografii pentru paşaport
* Realizează şi salvează capturi de ecran
* Poti identifica o culoare cu Color Picker
* Realizeaza conversia fisierelor RAW in JPG

Acestea sunt cateva din lucrurile care le puteti face cu Photoscape. Descărcaţi-l şi testaţi-l singuri pentru a vedea mai bine ce poate. În fond, este gratuit.

Tags: