Teme de crăciun pentru Windows 7

12.12.2011
Moş Crăciun vine devreme anul acesta, cu o livrare specială din partea Microsoft.

Moş Crăciun vine devreme anul acesta, cu o livrare specială din partea Microsoft.

Chiar dacă ornamentele cu beteală, luminiţe colorate şi colinde de crăciun va trebui să le cumpăraţi din altă parte, iar bugetul alocat pentru cadouri de crăciun este poate mai strâmtorat ca niciodată, pentru decorarea PC-ului care va slujit cu devotament pe tot parcursul anului nu trebuie să cheltuiţi nimic, decât poate câteva click-uri.

În acest an vă propunem nu una, ci două teme de crăciun pentru Windows 7, împreună cu o colecţie de imagini atent selecţionate, astfel încât să aducă puţin din atmosfera de crăciun şi pe desktop-ul Windows.

Cei care utilizează sistemul de operare Windows 7 pot instala direct temele incluse în arhivă, după care pot selecta imaginile dorite din meniul de personalizare, accesibil la click dreapta pe desktop-ul windows. Meniul de personalizare permite printre altele şi configurarea unui mod slideshow, prin care imaginile preferate sunt alternate pe desktop-ul windows la fiecare câteva minute.

Dacă PC-ul pe care îl folosiţi nu are instalat sistemul de operare Windows 7, aveţi totuşi la dispoziţie şi imagini wallpaper individuale, care pot fi aplicate şi sistemelor de operare de generaţie mai veche.