uTorrent Web

Autor: Cătălin Niţu 15.03.2019
Cu uTorrent Web poţi vedea filme online imediat ce ai pus torrent-ul la download, fără să aştepţi cu orele pentru descărcare filme prin conexiunea lentă la internet.

Cu uTorrent Web poţi vedea filme online imediat ce ai pus torrent-ul la download, fără să aştepţi cu orele pentru descărcare filme prin conexiunea lentă la internet.

Versiune îmbunătăţită a aplicaţiei uTorrent pe care o ştim cu toţii, uTorrent Web include funcţie media player care îţi permite să vezi filme online traduse, selectând canalul audio care te interesează. Pentru filme cu subtitrare este de ajuns să încarci fişierul de subtitrare corect şi poţi să vezi filme chiar în timp ce acestea se află în lista pentru descărcare.

Diferit de clientul uTorrent standard, uTorrent Web este un program pentru descărcare torrenţi cu funcţie de redare filme integrată. Pentru download torrent, principala diferenţă este că sarcinile pentru descărcare filme apar direct într-un browser web. Tot acolo se face şi redarea, întocmai ca la filme online văzute pe site-urile de streaming video.

uTorrent Web poate reda atât clipuri video dar şi muzică MP3. Poţi alege şi asculta muzică nouă înainte ca fişierul .torrent să fie complet descărcat pe hard disk. Însă uTorrent Web nu este doar o aplicaţie prin care vezi filme online şi asculţi muzică gratis. La origine, un client pentru download torrent, uTorrent Web poate descărca fişiere obişnuite la fel ca orice program pentru descărcare jocuri şi programe disponibile pe torrenţi. Singura diferenţă este că va trebui să închizi uTorrent Web şi să instalezi jocuri sau programe folosind instrucţiunile furnizate de producătorul aplicaţiei.

Foarte bine pusă la punct, aplicaţia uTorrent Web are interfaţa tradusă în mai multe limbi şi permite selectarea locaţiei de pe hard disk pentru download jocuri. Totuşi, cei care urmăresc numai descărcare jocuri pot alege alternativa uTorrent Classic, aceasta fiind vechia aplicaţie pentru descărcare torrenţi cu care ne-am obişnuit.

Principalul scop al aplicaţiei uTorrent Web este de a face mai accesibilă vizionarea de filme online pentru utilizatorii de PC mai puţin familiarizaţi cu modul de folosire a reţelei BitTorrent, simplificând cât mai mult etapa de descărcare filme torrent.

 

Tags: