AVG Anti-Virus Free Edition

11.09.2014
AVG Anti-Virus Free Edition este ultima versiune al programului anti-spyware oferit de Grisoft ce ofera un nivel rezonabil de securitate pentru PC-urile personale impotriva virusilor, spyware-ului, adware-ului si furtului de identitate online.

AVG Anti-Virus Free Edition este versiunea gratuita a cunoscutului program antivirus AVG de la Grisoft, fiind disponibila si varianta AVG Anti-Virus Premium contra cost. Programul beneficiază de un puternic motor de scanare AVG si ofera un nivel rezonabil de securitate pentru PC-urile personale impotriva virusilor, spyware-ului, adware-ului si furtului de identitate online.


AVG Anti-Virus Free Edition dispune de optiunea Safe Search, insa spre deosebire de varianta Premium nu dispune de firewall, anti-rootkit si posibilitatea de Safe-Surf. AVG Anti-Virus Free Edition ofera posibilitatea de a fi updatat, fiind disponibile actualizari ale produsului si asigurandu-se astfel un nivel ridicat de protectie. Antivirusul ruleaza cu un consum destul de mic de resurse, ceea ce il propulseaza in topul programelor anti-spyware pentru PC-ul de acasa si nu numai.

AVG AntiVirus Free 2015 – principalele avantaje:
  • Este printre cele mai bune programe antivirus free, potrivit experţilor independenţi AV-Test.org
  • Acces gratuit şi nelimitat pentru actualizarea bazei de date cu semnături antivirus
  • Modul AVG Resident Shield, pentru protecţie antivirus în timp real
  • Funcţie AVG E-mail Scanner, pentru detectarea mesajelor email cu risc crescut de securitate
  • Funcţie AVG On-Demand Scanner, la care apelăm pentru verificarea amănunţită a dispozitivelor de stocare şi colecţii de fişiere
  • Opţiune File Shredder pentru ştergerea securizată a fişierelor sensibile, pe care le dorim eliminate definitiv, fără posibilitatea de restaurare cu ajutorul programelor specializate pentru recuperat fişiere şterse.
  • Modul Outbreak Detection cu protecţie crescută împotriva exploit-urilor de tip 0-day
AVG AntiVirus Free 2015 este oferit ca download gratis şi poate fi instalat pe orice PC cu sistem de operare Windows (7, 8.1, Vista, XP).