Opera Mini 4.2

22.02.2009
Opera Mini 4.2 este cea mai noua versiune de browser de Web mobil, compatibil cu aproape orice versiune de telefon mobil. Opera Mini 4.2 ofera o interfata grafica imbunatatita, noi skinuri si servicii video ce difera de la terminal la terminal.

Opera Mini 4.2 este cea mai noua versiune de browser de Web mobil, compatibil cu aproape orice versiune de telefon mobil. Opera Mini 4.2 ofera o interfata grafica imbunatatita, cu o selectie colorata de noi skinuri, suport imbunatatit pentru YouTube si alte servicii video ce difera de la terminal la terminal. Un plus pe care il aduce noul Opera Mini 4.2 este posibilitatea de a partaja notele intre telefoanele mobile si PC-uri, si sincronizarea de bookmarkuri si URL-uri vizitate recent.
Pentru download-ul programului si instalarea acestuia pe telefonul mobil click aici http://www.opera.com/mini/download/ . Aveti trei posibilitati prin care puteti "accesoriza" telefonul dumneavoastra mobil cu noul Opera Mini 4.2:

  1. Accesati http://www.opera.com/mini/ direct de pe telefonul mobil si faceti download direct pe terminalul dumneavoastra.
  2. Prin intermediul unui SMS-link; veti primi pe telefonul mobil intr-un mesaj linkul pe care trebuie sa-l accesati pentru a face downloadul programului Opera Mini 4.2
  3. Alegeti tipul telefonului din lista, downloadati kitul de instalare al programului pe PC-ul dumneavoastra, apoi instalati pe telefon.
Tags: