Avira AntiVirus gratis 2014

02.10.2013
Avira Free AntiVirus 2014 este un program antivirus gratis, prezentat ca o alternativă mai puţin sofisticată a suitei plătite Avira Antivirus 2014.

Avira Free AntiVirus 2014 este un program antivirus gratis, prezentat ca o alternativă mai puţin sofisticată a suitei plătite Avira Antivirus 2014.

Varianta gratuită Avira AntiVirus 2014 pune la dispoziţie acelaşi motor de scanare întâlnit la versiunea comercială şi o interfaţă prietenoasă pentru ajustarea opţiunilor de protecţie. Lipseşte însă componenta firewall, în locul căreia este folosit firewall-ul standard inclus cu sistemul de operare Windows 7 şi Windows 8.

Utilizatorii care doresc să extindă funcţionalitatea de bază a pachetului Avira Free AntiVirus 2014 au la dispoziţie şi alte produse Avira, cum ar fi soluţia Secure Backup cu 5GB spaţiu de stocare gratuit, sau aplicaţa Avira Android Security pentru protejarea dispozitivelor cu sistem Android.

Odată cu noua versiune antivirus, Avira a inaugurat şi portalul My Avira – un centru de control accesibil din browser-ul web, prin care putem gestiona produsele şi serviciile Avira instalate pe dispozitivele din dotare.

Avira AntiVirus gratuit 2014 se instalează rapid şi uşor, procesul fiind urmat de o scanare rapidă a fişierelor de sistem, realizată pentru detectarea şi înlăturarea oricăror fişiere infectate ce ar putea fi infiltrate deja în calculator.

Tags:
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult