Daemon Tools Pro Standard 5.0

Daemon Tools Pro Standard 5.0 este versiunea avansată a popularului program de emulare media Daemon Tools Lite, disponibil pentru utilizatorii sistemelor de operare Windows 8, Windows 7, Vista, 2000 SP4 şi XP.

Daemon Tools Pro Standard 5.0 este versiunea avansată a popularului program de emulare media Daemon Tools Lite, disponibil pentru utilizatorii sistemelor de operare Windows 8, Windows 7, Vista, 2000 SP4 şi XP.

Daemon Tools Pro Standard ne permite să accesăm conţinutul imaginilor CD, DVD şi Blu-ray, bazate pe format ISO, CUE/BIN, MDS, sau formate proprietare ale unor aplicaţii ca Blindwrite, Diskjuggler, CloneCD şi Nero Burning Rom 11.

Cu Daemon Tools putem păstra copii virtuale pentru discurile optice pe care le deţinem, stocate în harddisk-ul calculatorului sub forma unor fişiere imagine, mult mai uşor de accesat şi gestionat decât discurile originale.

Special pentru pasionaţii de jocuri PC, Daemon Tools include o serie de funcţii avansate pentru ocolirea sistemului de protecţie împotriva copierii neautorizate, prezent în cazul multor titluri de jocuri. Astfel, ne putem bucura de jocurile preferate fără a fi nevoiţi să ţinem discul de instalare în unitatea CD/DVD, folosind în schimb un fişier imagine creat după discul original. Daemon Tools Pro Standard suportă imagini CD/DVD protejate cu tehnologie Securom, Safedisc, Lockblocks, Laserlock, ProtectCD şi CDCOPS.

Spre deosebire de versiunea Lite, Daemon Tools Pro Standard 5.0 oferă următoarele facilităţi:

  • Permite crearea de fişiere imagine, servind drept copii de siguranţă pentru colecţia de jocuri deţinute pe suport DVD, sau alte discuri media din colecţia proprie.
  • Permite inscripţionarea fişierelor imagine pe suport DVD
  • Putem crea propriile fişiere imagine, din fişierele aflate pe harddisk
  • Suport pentru editarea conţinutului fişierelor imagine
  • Suport pentru crearea de discuri sau fişiere imagine boot-abile
  • Suport pentru fişiere imagine cu format APE
  • Interfaţă de utilizator avansată, cu modul pentru gestionarea colecţiei de fişiere imagine stocate pe harddisk
  • Fişierele imagine pot fi montate în unităţi CD/DVD virtuale, sau orice director gol creat pe o partiţie NTFS
  • STPD 1.80

 

Cu Daemon Tools Pro Standard putem crea maxim 16 unităţi virtuale pentru montarea imaginilor CD/DVD, accesibile din icon-ul vizibil în system tray. Locaţia pe harddisk a ultimelor imagini CD/DVD accesate este memorată automat pentru un vizitări ulterioare, cu posibilitatea de a monta automat imaginile preferate la fiecare pornire a sistemului de operare.

Tags: