Free Antivirus Avast 2018

04.07.2018
Avast Free Antivirus 2018 este ediţia gratuită a suitei Avast Antivirus, unul dintre cele mai performante programe antivirus pentru PC

Avast Free Antivirus 2018 este ediţia gratuită a suitei Avast Antivirus, unul dintre cele mai performante programe antivirus pentru PC.

Uşor de obţinut cu un simplu download, Avast Free Antivirus este instalat rapid şi funcţionează cu majoritatea PC-urilor Windows. Comparat cu alte soluţii antivirus gratis, Avast oferă un sistem avansat pentru actualizarea motorului de scanare cu cele mai noi semnături antivirus, tehnologie DeepScreen pentru analizarea suplimentară a fişierelor nerecunoscute, tehnologie Cloud Scanning pentru verificare suplimentară a fişierelor potenţial infectate şi rutine sofisticate pentru curăţarea fişierelor infectate.

Iată care sunt principalele avantaje oferite de Avast Free Antivirus 2018:

  • Funcţie Browser Cleanup prin care utilizatorii sunt avertizaţi automat dacă sunt detectate componente add-on periculoase ataşate la browserul web, putând opta să le îndepărteze.
  • Tehnologii de virtualizare care oferă îmbunătăţesc performanţa şi stabilitatea motorului antivirus,
  • Filtru WebShield cu impact mai redus asupra vitezei la navigare web, oferind gestionarea mai bună a certificatelor de securitate expirate.
  • Extensie Google Chrome cu funcţii avansate de securitate, cât şi pentru alte browsere web

Utilizatorii care doresc să beneficieze de protecţie suplimentară pot opta pentru soluţia premium Avast 2018, beneficiind astfel de toate tehnologiile de securitate Avast Antivirus, cum ar fi blocarea automată a programelor care nu provin din surse verificate.

Free Antivirus Avast 2018 este compatibil cu sistemul de operare Windows, inclusiv cele mai noi versiuni Windows 10