TuneUp Utilities 2012

TuneUp Utilities 2012 oferă o modalitate rapidă şi comodă pentru readucerea PC-urilor cu sistem de operare Windows la starea optimă de funcţionare.

TuneUp Utilities 2012 oferă o modalitate rapidă şi comodă pentru readucerea PC-urilor cu sistem de operare Windows la starea optimă de funcţionare.

Aplicaţia permite înlăturarea fişierelor temporare şi resturi lăsate în urmă de aplicaţiile dezinstalate, precum şi dezactivarea componentelor Windows care nu sunt absolut necesare, îmbunătăţind astfel performanţele prin reducerea consumului de memorie RAM.

Facilităţile oferite de TuneUp Utilities sunt organizate într-o interfaţă comună, numită TuneUp Rescue Center. Opţiunile prezente in interfaţa divizată în şase categorii sunt însoţite de descrieri detaliate, uşor de înţeles pentru utilizatori avansaţi şi începători deopotrivă.

Intervenţiile aduse asupra sistemului de operare sunt reversibile, aplicaţia oferind în acest scop opţiunea Undo, la care putem apela dacă funcţionalitatea sistemului de operare sau a programelor instalate a fost afectată negativ în urma operaţiunilor de mentenanţă.

Funcţia TuneUp Turbo Mode este destinată îndeosebi sistemelor PC cu o configuraţie modestă, permiţând oprirea rapidă a componentelor Windows care nu sunt absolut necesare, eliberând astfel procesorul şi memoria RAM pentru aplicaţiile de care avem într-adevăr nevoie.

Aplicaţia TuneUp Utilities 2012 este compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Vista, 2003, XP şi poate fi utilizată gratuit timp de 14 zile.