Windows 8 Transformation Pack

04.10.2012
Vrei să te bucuri de o experienţă în stil Windows 8 fără cheltui bani în plus schimbând vechiul PC creat pentru Windows XP cu unul capabil să ruleze noul OS, atunci Windows 8 Transformation Pack poate fi o soluţie potrivită.

Vrei să te bucuri de o experienţă în stil Windows 8 fără a cheltui bani în plus schimbând vechiul PC creat pentru Windows XP cu unul capabil să ruleze noul OS, atunci Windows 8 Transformation Pack poate fi soluţia potrivită.

Windows 8 Transformation Pack aduce un suflu de prospeţime banalei interfeţe Windows, aplicând o temă de inspiraţie Windows 8 ce include noul ecran de start pe bază de tile-uri şi multe din meniurile incluse cu acesta.

Modificările aduse la nivelul interfeţei Windows clasice cuprind un taskbar transparent cu logo modificat pentru butonul Start, dar şi un nou stil de design pentru ferestrele aplicaţiilor, modelat după cel prezentat utilizatorilor Windows 8.

Windows 8 Transformation Pack este compatibil cu versiunile pe 32 şi 64 biţi ale sistemelor de operare Windows XP, Vista şi Windows 7.

Tags:
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult