WinRAR 3.80

18.02.2009
Cu totii stim despre WinRAR ca este o unealta de compresie foarte rapida si foarte puternica, cu multe functii aditionale ce vin in ajutorul nostru in organizarea arhivelor comprimate, iar ultima varianta aparuta pe piata, WinRAR 3.80, isi face treaba foarte bine.

WinRar vine in ajutorul nostru cu ultima varianta a aplicatiei, WinRAR 3.80. Cu totii stim despre WinRAR ca este  o unealta de compresie foarte rapida si foarte puternica, cu multe functii aditionale ce vin in ajutorul nostru in organizarea arhivelor comprimate. WinRAR 3.80 suporta toate formatele de compresie din care putem aminti: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2 si 7-Zip.

Licentele pentru WinRAR sunt disponibile in toate variantele lingvistice uzuale si de asemenea pentru toate variantele precedente ale utilitarului. WinRAR este solutia ideala pentru fisierele multimedia, acesta recunoaste si selecteaza automat metoda de compresie, in acelasi timp permite impartirea arhivelor in volume separate si salvarea lor pe mai multe discuri.

Tags: