Echipat cu un ecran de 120Hz, OnePlus 8 Pro ar putea fi o alegere solidă pentru un smartphone de gaming

08.11.2019
Echipat cu un ecran de 120Hz, OnePlus 8 Pro ar putea fi o alegere solidă pentru un smartphone de gaming

OnePlus 8 Pro este aşteptat pentru lansare în primăvara anului viitor, lăsând timp suficient pentru perfecţionarea unei configuraţii hardware de invidiat.

Potrivit informaţiilor obţinute din surse cu bună reputaţie, OnePlus pregăteşte o ofertă smartphone pe măsura lui Galaxy S11, seria OnePlus 8 urmând să aibă şi o versiune Pro cu ecran funcţionând la 120Hz, suficient pentru a egala şi cele mai pretenţioase telefoane de gaming. Mai puţin ambiţios, modelul standard OnePlus 8 va avea ecran de 90Hz, similar telefoanelor din seria Pixel 4 şi actualul model OnePlus 7 Pro.

Aşteptat în intervalul Q2-2020, OnePlus 8 Pro nu face decât să se alinieze trendului către ecrane cu rată mare de refresh, alte zvonuri indicând şi pentru iPhone 12 folosirea unui ecran ‘ProMotion OLED’ cu rată de împrospătare a imaginii la 120Hz. În prezent, această dotare este prezentă doar la telefoane de gaming încadrate la gama de top, precum modelul Rog Phone II de la ASUS.

Lista dotărilor neconfirmate, dar foarte probabile, mai include chipsetul Snapdragon 865 şi versiunea Android 10, care potrivit noilor reguli impuse de Google ar trebui să fie prezentă pe toate dispozitivele nou lansate după luna februarie 2020.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult