Beyonwiz DP-S1 – o nouă jucărie home cinema

16.05.2007
Beyonwiz DP-S1 - o nouă jucărie home cinema

Beyonwiz ne prezintă DP-S1, un DVR HD bun pentru tot ce înseamnă multimedia într-un cămin modern. DP-S1 este prevăzut cu două tunere TV HD şi poate înregistra simultan de pe amândouă la o rezoluţie maximă 1080i. Acesta poate face streaming video prin intermediul reţelei de calculatoare sau direct pe alte dispozitive video.

Beyonwiz DP-S1

Beyonwiz DP-S1 poate fi conectat la calculator şi Internet cu ajutorul celor două plăci de reţea: wireless sau RJ-45. Odată conectat la Internet, DVR-ul beneficiază de update de firmware şi informaţii folositoare utilizării sale, de pe site-ul producătorului. Cu recorder-ul putem salva filmele sau emisiunile preferate pe harddisk-ul de 200 GB pe care îl deţine. DP-S1 este prevăzut şi cu un card reader şi două conexiuni USB. Tipurile de card-uri suportate sunt: SD, MS şi CF.

Aşa cum se întâlneşe la multe untăţi DVD şi acesta poate reda mai multe formate video, după cum urmează: wmv, avi, mpg, vob, mp4, asf, tp, trp, ISO. DP-S1 este compatibil şi cu mai multe tipuri de fişiere audio: MP3, WMA, AAC, Ogg, PCM, AC3, pe care le redă conform unui playlist.

Prin intermediul conexiunilor USB şi a card reader-ului putem salva fotografiile făcute cu aparatul foto digital sau alte fişiere multimedia. Posibilitatea de a salva fişiere multimedia nu se rezumă însă doar la aparatul foto, putem copia conţinutul cardului de memorie al oricărui dispozitiv digital. Tot la capitolul “salvare de date” menţionăm posibilitatea transferului de conţinut media între DVR şi PC, dar şi viceversa. Beyonwiz DP-S1 este un sistem complex şi poate fi achiziţionat pentru suma de 1.318$.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News