Vj. elegant cu Baby Grand Master

08.05.2007
Vj. elegant cu Baby Grand Master

Multe dispozitive moderne folosesc aspectul altor lucruri pentru a se contopi cu linia de design interior. Nici Baby Grand Master nu face excepţie, cu toate că este un sistem de mixaj deghizat într-un pian elegant. Echipamentul nu este doar un pupitru de VJ ci şi un sistem de sunet complex care înglobează 4 subwoofer-e cu o putere de peste 1100 W.

Baby Grand Master are o echipare de exceptie, pe lângă sistemul de sunet care este alimentat de un amplificator din clasa AB are şi un mixer audio Allen and Heath Xone 92.

Cele două Turntable-uri mrca Pioneer ne oferă posibilitatea realizării unor mix-uri deosebite pe suport DVD, pentru care suntem ajutaţi şi de mixerul video Edirol V-4. Cert este faptul următor: pentru mixare video trebuie să avem un monitor, din acest motiv Baby Grand Master vine echipat cu 3 LCD-uri Marshal.

Revenind la partea de sonorizare trebuie să spun următoarele: cele 4 subwoofer-e sunt înpărţite în 3 categorii, două de 15″, unu de 18″ şi unu de 12″ acompaniate de trei twitere tip glonţ.

Singurul dezavantaj al Baby Grand Master este seria limitată în care se vinde, lucru ce duce la un preţ mai ridicat al acestuia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News