Atunci când nu lansează vehicule electrice sau nave spaţiale, Elon Musk se distrează cu lansatoare de flăcări. Produsul poate fi comandat

29.01.2018
Atunci când nu lansează vehicule electrice sau nave spaţiale, Elon Musk se distrează cu lansatoare de flăcări. Produsul poate fi comandat

Livrat de Boring Company, business-ul responsabil cu proiecte de infrastructură susţinut de fondatorul Tesla, aruncătorul de flăcări portabil a fost dezvăluit chiar în ajunul Crăciunului.

Anunţul ce părea mai degrabă o glumă s-a concretizat cu o campanie de precomandă, dispozitivul care pare inspirat din jocurile first-person-shooter pentru PC putând fi obţinut contra sumei de 500 dolari, cu 100 dolari mai puţin decât era anunţat.

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Elon Musk a dus lucrurile şi mai departe, demonstrând personal modul de folosire, punând la încercare curajul cameramanului. Comparat altor dispozitive pentru uz militar, încadrate tot la categoria „aruncătoare de flăcări”, dispozitivul alimentat cu o butelie portabilă pare mai degrabă o jucărie.

Să sperăm doar că glumiţa CEO-ului SpaceX nu va fi urmată de incidente regretabile, în care folosirea iresponsabilă a produsului comandat pe internet are drept consecinţă pagube materiale şi victime.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult