Digi Mobil creste limita pentru trafic de date mobile in roaming naţional

Digi Mobil creste limita pentru trafic de date mobile in roaming naţional

RCS & RDS a îmbunătăţit abonamentele Digi Mobil din gama Optim şi Complet, crescând limita de trafic de date mobile în roaming naţional de la 100 MB/lună, la 200 MB/lună, fără costuri suplimentare la abonament. În plus, utilizatorii pot alege acum şi Extraopţiunea 5 GB, cu un cost suplimentar de 2,5 Euro/lună.

Extraopţiunea 5 GB se activează gratuit la numărul *111# (USSD, urmând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Alegând această opţiune, clienţii pot folosi 5 GB suplimentari de date mobile la viteză maximă, în plus faţă de traficul inclus în abonamentul de telefonie mobilă. În urma activării, Extraopţiunea 5GB rămâne activă pe termen nedeterminat şi se facturează ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat. Utilizatorii pot dezactiva oricând această extraopţiune tot la numărul *111# şi vor fi facturaţi proporţional cu numărul de zile din luna curentă.

Funcţionând ca un serviciu complementar, roaming-ul naţional oferă clienţilor RCS & RDS posibilitatea să comunice şi atunci când nu se află în aria de acoperire a reţelei Digi Mobil, pe teritoriul României. Selecţia modului de Roaming National se face automat, fără intervenţia utilizatorului, fără modificări în setările telefonului. Pentru apeluri şi sms-uri în roaming naţional, utilizatorii beneficiază de aceleaşi tarife ca şi pentru cele iniţiate din reţeaua Digi Mobil.

“În concordanţă cu strategia de a contribui la satisfacţia clienţilor noştri, continuăm să le oferim acestora cât mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a reţelei de comunicaţii mobile, dar şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanţele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicaţii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Digi Mobil creste limita pentru trafic de date mobile in roaming naţional

Clienţii companiei, persoane fizice, care optează pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat  plătesc 2, 3, 5 sau 6 euro/lună (TVA inclusă), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 plătesc 2, 3 sau 5 euro/lună (TVA inclusă).

În funcţie de tipul de abonament, utilizatorii beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) şi până la 300 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care îi pot utiliza gratuit. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult