Orange Sharebox – dacă vrei să fii în centrul atenţiei

Orange Sharebox – dacă vrei să fii în centrul atenţiei

Orange a lansat ieri Sharebox, serviciul de content sharing ce îţi oferă posibilitatea de a încărca imagini şi videoclipuri pe Internet şi care permite ulterior adăugarea de voturi şi comentarii. Orange Sharebox este destinat tuturor utilizatorilor de Internet, la adresa www.sharebox.ro cât şi în Orange World pe wap, de pe telefonul mobil.

Acest serviciu, de tip web 2.0, este caracterizat de interactivitate şi dedicat astfel tinerilor şi celor interesaţi de site-uri tip “user generated content”, reţele de socializare online şi de blogging.

Transmiterea conţinutului de pe telefonul mobil se realizează simplu şi rapid, prin MMS, la numărul 667 (tarif standard). Fiecare utilizator va beneficia de un spaţiu propriu în cadrul serviciului, pe care îl va putea administra aşa cum doreşte. De asemenea, va avea posibilitatea de a include videoclipurile din Share Box pe propriul site.

Conţinutul din Share Box va fi moderat pentru a evita publicarea unor videoclipuri sau fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridice ori care ar putea încălca drepturi de autor.

“Am lansat Share Box si in varianta pentru web pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a-si promova in mediul online propriul continut multimedia si de a interactiona cu persoane care au aceleasi preocupari si interese”, a declarat Raluca Gherghe, Product Manager la Orange Romania.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News