RCS & RDS ieftineşte abonamentele Digi Net Fiberlink şi introduce noi pachete Digi Net Mobil

08.01.2016
RCS & RDS ieftineşte abonamentele Digi Net Fiberlink şi introduce noi pachete Digi Net Mobil

RCS & RDS a tăiat din preţul tuturor abonamentelor Digi Net şi introduce noi pachete de servicii Digi Net Mobil – Activ şi Activ Plus cu preţuri de 10 şi 25 lei/lună, care le vor permite utilizatorilor să navigheze pe internet la viteze 3G şi 4G. Oferta ce vizează pachetele de servicii Digi Net Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000 este valabilă pentru clienţii noi persoane fizice şi clienţii actuali care solicită schimbarea tipului de serviciu furnizat, sau aleg să-şi prelungească abonamentul actual cu 12 sau 24 luni.

Persoanele fizice care contractează unul dintre noile servicii din oferta de internet fix Digi Net, plătesc pentru Digi Net Fiberlink 300 doar 29 lei/lună, redus de la 39 lei/lună, aceştia putând naviga pe internet cu viteze de download de până la 300 Mbps. Serviciul Digi Net Fiberlink 500 va costa 39 lei/lună de la 45 lei şi le oferă utilizatorilor viteze de download de până la 500 Mbps. Pentru un tarif de 45 lei/lună, redus de la 55 lei/lună, clienţii noi beneficiază de  viteze de până la 1000 Mbps dacă se abonează acum la Digi Net Fiberlink 1000.

În funcţie de tipul de abonament ales, clienţii vor avea acces fără costuri suplimentare în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare şi organizare a datelor personale în cloud.

Tip serviciu

Viteză de până la:

Spaţiu de stocare
Digi Storage inclus

Tarif lunar

(TVA inclus)

Download

Upload în reţeaua
Digi Net şi în Internet

Digi Net Fiberlink 300

300 Mbps

100 Mbps

 

29 Lei

 

Digi Net Fiberlink 500

500 Mbps

200 Mbps

20 GB

 

39 Lei

 

Digi Net Fiberlink 1000

1000 Mbps

200 Mbps

50 GB

 

45 Lei

 

Disponibile începând de astăzi, noile pachete de servicii Digi Net Mobil sunt prezentate ca o soluţie complementară serviciului Digi Net Fiberlink, oferind utilizatorilor mai multă flexibilitate în privinţa accesului la internet.

Astfel, clienţii existenţi persoane fizice, abonaţi la un serviciu fix sau mobil din portofoliul Digi, pot opta pentru unul dintre următoarele tipuri de abonamente valabile pe perioadă contractuală de 12 sau 24 de luni: Digi Net Mobil Activ la un cost de 10 lei/lună, cu trafic de date mobile de 5 GB în reţeaua 3G şi 10 GB în reţeaua 4G şi Digi Net Mobil Activ Plus, la preţul de 20 lei/lună, cu 10 GB în reţeaua 3G şi 20 GB în reţeaua 4G. După consumarea traficului la viteze superioare inclus în fiecare pachet, utilizatorul va putea utiliza în continuare serviciul de internet mobil cu trafic nelimitat la viteze diminuate.

Modemul USB 3G necesar pentru conectare este oferit in chirie în mod gratuit, iar modemul USB 4G în chirie la preţul de 5 lei/lună.

Utilizatorii care nu au niciun serviciu Digi, plătesc 15 lei/lună pentru Digi Net Mobil Activ şi 25 lei/lună pentru Digi Net Mobil Activ Plus. Modemul USB 3G este oferit în chirie la preţul de 5 lei/lună, iar pentru modemul USB 4G, clienţii plătesc 10 lei/lună.

Toate tarifele menţionate mai sus includ TVA şi  sunt valabile începând cu data de 8 ianuarie 2016.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult