Europeni, nu veţi avea un PlayStation 3 mai ieftin!

20.07.2007
Europeni, nu veţi avea un PlayStation 3 mai ieftin!

Cu toţii am sperat ca cea mai performantă consolă de jocuri să îşi reducă preţul şi în Europa însă, preşedintele diviziei locale a Sony Computer Entertainment, David Reeves, ne-a spulberat visurile negând ieftinirea.

Reeves a declarat că europenii nu au nevoie de o consolă mai ieftină, ci de una dotată cu accesorii în plus. Când vorbeşte de accesorii în plus, reprezentantul Sony se referă la noul pachet în care e oferit PS3: consola cu harddisk de 60 GB, două controllere şi două jocuri. Probabil că au ajuns la concluzia aceasta făcând un studiu, care, la fel de probabil, nu a inclus România, ţară unde PS3 se vinde la aproape 2.000 lei. În comparaţie cu celelalte două console concurente, PS3 este cea mai scumpă, XboX 360 având un preţ de plecare de 1.200 lei, iar Nintendo Wii aproximativ 1.000 lei.

La nivel mondial, zilele acestea se tot vorbeşte de update-ul harddisk-ului consolei, de la 60 la 80 GB. Reeves consideră că cei 20 GB în plus sunt prea puţini pentru a zgândări publicul de pe bătrânul continent şi că o capacitate dublă ar fi mai bine venită. De aici a pornit un zvon cum că PS3 va dispune în curând de 120 GB, lucru neconfirmat încă de Sony.

Sony PlayStation 3

Sony PlayStation 3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News